Јуче је Студентски фронт одржао у Београду протест „Студенти подржавају раднике“. Испред Владе Републике Србије окупљенима су се обратили први секретар Студентског фронта, Милан Петковић а након њега Жељко Веселиновић и Александар Бањанац.
У свом говору Милан Петковић је истакао да је једна од најважнијих ствари у борби угњетене већине становништва Србије, студената, радника, сељака, незапослених, самозапослених и свих оних који живе од свог рада, борба против изборног закона који је направљен тако да на изборима могу да се боре за власт само они који имају новац, па је тако радни народ стављен у политичку илегалу јер природно нема новац да учествује у тој „легитимној“ борби за власт.
Жељко Веселиновић се осврнуо на положај радника и отпуштање председника синдиката Слога у Крушевцу.
Александар Бањанац је говорио о кобним последицама приватизације. Позвао је народ на супротстављање мерама штедње и истакао да нема мањег зла када се бира између политичких партија које су учествовале на изборима јер су све биле на власти и измењале су се опљачкавши народ. Такође је позвао на хапшење власника ГОШЕ јер је он директно одговоран за самоубиство радника у тој фирми.